Tavascan Blue Metallic με κινητήρα 250 kW - 340 HP
Έως:
547
km*
Έως: (250 kW):
340
HP*
0-100KPH σε:
5.6
δευτ.
Έως:
RWD & 4WD

Η ενσάρκωση της αυτοέκφρασης

Μια μοναδική φιλοσοφία σχεδιασμού εμπνέει ένα κομψό, λιτό εξωτερικό με μοντέρνα στοιχεία εσωτερικού χώρου.

Ηγεσία με καινοτομία

Τα φωτιζόμενα λογότυπα CUPRA καθώς και το πίσω φως από τη μία άκρη στην άλλη ολοκληρώνουν τη σπορ εμφάνιση.

Εσωτερική όψη του CUPRA Tavascan με κονσόλα Y-bone

Ατόφια δύναμη μέσα και έξω

Μια σύγχρονη κονσόλα Y-bone, bucket καθίσματα με μικροϊνες σε Dark Ice Metal και Dark Night βελτιστοποιούν τη σπορ οδήγηση.

Εξατομικεύστε το CUPRA Tavascan σας

Επιλέξτε τον τέλειο συνδυασμό χρώματος, ζαντών και εσωτερικού για το νέο σας CUPRA Tavascan.

Χρώματα

Ζάντες

Εσωτερικό

Η απόδοση επαναπροσδιορίζεται

Όπου κι αν είστε η φόρτιση ειναι απλή και εύκολη. Ακόμα πιο εύκολη γίνεται από το σπίτι με τον φορτιστή CUPRA.

Το νέο CUPRA Tavascan VZ tavascan σε μπλε χρώμα φορτίζεται

Ηλεκτρικές δυνατότητες

Το νέο CUPRA Tavascan φέρνει την επανάσταση στην οδηγική εμπειρία, προσφέροντάς σας την ελευθερία να μετακινήστε στην πόλη με φινέτσα. Για μέγιστη αυτονομία έως και 547km* και τη δυνατότητα φόρτισης από 0-100km αυτονομίας σε μόνο 7 λεπτά**, σας δίνει την αυτοπεποίθηση να υπερβείτε τα όριά σας.

Επικεντρωθείτε στο ταξίδι

Τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας και οδήγησης σημαίνουν ότι μπορείτε να επικεντρώνεστε σε αυτό που έχει σημασία – στη διαδρομή μπροστά σας.

Νέο CUPRA Tavascan σε Blue Metallic με Travel Assist και Adaptive Cruise Control (ACC)

Ταξιδέψτε με μεγαλύτερη ασφάλεια

Κάλυψη από όλες τις γωνίες. Το Travel Assist συνδυάζει το Adaptive Cruise Control (ACC) και το Lane Assist Plus για να σας κρατάει εντός της λωρίδας οδήγησης σε μια ασφαλή απόσταση από τους άλλους οδηγούς. Όταν αυτό συνδυάζεται με το Assisted Lane Changing, παρακολουθεί το περιβάλλον γύρω σας και σας αποτρέπει από την αλλαγή λωρίδας μέχρι κάτι τέτοιο να είναι ασφαλές.

CUPRA Tavascan σε μπλε χρώμα με χάλκινα και μαύρα τάσια τροχών 21 ιντσών

Κάντε το παρκάρισμα παιχνίδι

Παρκάρετε το Tavascan σας ημι-αυτόνομα με το Trained Park Assist. Ένα σύστημα που σαρώνει την τροχιά που ακολουθείτε σε χώρους που χρησιμοποιείτε συχνά.  Ενώ το Remote Park Assist, που είναι σχεδιασμένο για χρήση σε στενούς χώρους στάθμευσης, σας επιτρέπει να εκτελείτε ελιγμούς από το κινητό σας.

Tavascan Endurance

Εμπειρίες γεμάτες συναίσθημα στη στιγμή.

Tavascan Endurance
Έως:
547
km*
Έως (210 kW):
286
HP*
0-100KPH σε:
6.8
δευτ.
Tavascan VZ

Μια αύξηση ισχύος πέρα από τα συνηθισμένα.

Tavascan VZ
Έως:
517
km*
Έως (250 kW):
340
HP*
0-100KPH σε:
5.6
δευτ.

Λάβετε υπόψη ότι τα δεδομένα κορυφαίων επιδόσεων που αναφέρονται στην επικεφαλίδα αφορούν τους ισχυρότερους κινητήρες.

 

*Το CUPRA Tavascan δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο για πώληση και υπόκειται σε τελική έγκριση. Τα τεχνικά στοιχεία που παρουσιάζονται αποτελούν απλά παράδειγμα και μπορεί να διαφέρουν. Η διαθέσιμη ισχύς (KW) και επιτάχυνση του οχήματος εξαρτάται από τη στάθμη φόρτισης της μπαταρίας και τη θερμοκρασία της ανά πάσα στιγμή. Οι εικόνες χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς παρουσίασης και πληροφόρησης και ενδέχεται να μην αντιστοιχούν στη σειρά παραγωγής.

Η ηλεκτρική αυτονομία του οχήματος ποικίλλει ανάλογα με μια σειρά παραγόντων, όπως η μορφολογία του εδάφους, οι καιρικές συνθήκες, η κατάσταση φόρτισης του οχήματος (επιβάτες + αποσκευές), η ηλικία και η κατάσταση της μπαταρίας, ο προαιρετικός εξοπλισμός που επιλέγεται (ζάντες, ελαστικά ...), η χρήση περιφερειακών καταναλωτών, όπως η θέρμανση, ο κλιματισμός ή τα θερμαινόμενα καθίσματα και ο τρόπος οδήγησης Η αναφερόμενη αυτονομία αποτελεί προσωρινή τιμή και έχει υπολογιστεί σύμφωνα με τον κανονισμό WLTP, ο οποίος καθορίζει τυποποιημένες συνθήκες δοκιμής που ισχύουν για όλους τους κατασκευαστές, έτσι ώστε οι τιμές που υπολογίζονται σύμφωνα με τον εν λόγω κανονισμό να είναι συγκρίσιμες μεταξύ τους για όλα τα οχήματα.

**Οι χρόνοι φόρτισης ποικίλουν ανάλογα με τους εξής παράγοντες: την εξωτερική θερμοκρασία και τη θερμοκρασία της μπαταρίας, τη μέγιστη τάση του συστήματος φορτιστή σας και την τρέχουσα κατάστασή του, καθώς και την κατάσταση της μπαταρίας και τη χρήση άλλων ηλεκτρικών συσκευών στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Μία από τις μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ ενός ηλεκτρικού οχήματος σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό όχημα εσωτερικής καύσης είναι η κατανάλωση. Το κόστος του ηλεκτρισμού είναι συνήθως φτηνότερο από της βενζίνης ή του πετρελαίου. Γι' αυτό τον λόγο, με το Tavascan μπορούμε να οδηγούμε 100km για κάτω από 2€ ή ακόμα και να φορτίζουμε τις μπαταρίες με ένα οικιακό σύστημα φωτοβολταϊκών πάνελ. Επιπλέον, ένα ηλεκτρικό όχημα έχει χαμηλότερο κόστος συντήρησης σε σχέση με ένα όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης καθώς έχει λιγότερα εξαρτήματα, γεγονός που συνεπάγεται λιγότερη φθορά. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ βασίζονται σε γενικές οικονομικές τάσεις και μπορεί επίσης να διαφέρουν ανάλογα με μια σειρά άλλων συνθηκών.