Collaborations:CUPRA teams up with Marest GR/EL

Η καινοτομία έρχεται στο φως.

Η CUPRA και η Marset με υπερηφάνεια παρουσιάζουν το CHISPA.

Το Chispa είναι ένα νέο φορητό, επαναφορτιζόμενο φωτιστικό χωρίς καλώδιο - σχεδιασμένο αποκλειστικά για την CUPRA από την εταιρεία φωτιστικών ειδών Marset της Βαρκελώνης. Βασισμένο στο διαχρονικό σχεδιασμό του κλασικού φανού των γκαράζ, εκπέμπει ζεστό και λαμπερό φως και είναι ο τέλειος σύντροφός σας σε κάθε περιπέτεια. Το Chispa είναι επίσημα διαθέσιμο για αγορά.

Η CUPRA και η Marset συνεργάζονται για την παραγωγή του φωτιστικού Chispa.

Μια παγκόσμια έμπνευση από τη Βαρκελώνη.

Η CUPRA επεκτείνεται πέραν του κόσμου των αυτοκινήτων. Με μια νέα, άκρως δημιουργική συνεργασία με τη Marset, βραβευμένη το 2015 με το Ισπανικό Βραβείο Σχεδιασμού, στο κατάστημα CASA SEAT στη Βαρκελώνη ανοίξαμε έναν νέο, ειδικό χώρο: αφιερωμένο σε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο αυθεντικός και καινοτόμος σχεδιασμός. Ένα μοναδικό σημείο όπου οι κάτοικοι της πόλης και επισκέπτες από όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να ανακαλύπτουν τις πανέμορφες, καινοτομικές και διαχρονικές κατασκευές φωτισμού της Marset σε όλη τους τη λαμπρότητα.

Η CUPRA ενισχύει τη lifestyle διάσταση της, συνεργαζόμενη με μια εταιρεία γέννημα θρέμμα της Βαρκελώνης. Όπως και η CUPRA, η Marset είναι ένα brand επίσης παγκόσμιου βεληνεκούς και βασίζεται κατά κύριο λόγο στην ξεχωριστή σύγχρονη σχεδίαση.

Chispa: Η σχεδιαστική του εξέλιξη.

Μετά τα εγκαίνια του CUPRA Garage τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου παρουσιάσαμε το αρχικό πρωτότυπο, οι σχεδιαστικές ομάδες της CUPRA και της Marset συνέχισαν να συνεργάζονται για την τελική μορφή ενός καινοτόμου νέου φωτιστικού: το Chispa, σχεδιασμένο αποκλειστικά με γνώμονα την εταιρική ταυτότητα της CUPRA.

«Αυτό το έργο συν-δημιουργίας επιδεικνύει την πρόθεση της CUPRA να δημιουργήσει το δικό της σύμπαν γύρω από τα αυτοκίνητα της Βαρκελώνης. Το φωτιστικό Chispa είναι το πρώτο βήμα της συμμαχίας μας με τη Marset, με την οποία μοιραζόμαστε το πάθος για το σχεδιασμό, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την τεχνολογική καινοτομία. Η συνεργασία μας δεν περιορίζεται σε ένα μόνο προϊόν: με τις δημιουργίες της Marset φωτίζεται το CUPRA Garage και το δίκτυο αντιπροσώπων μας, καθώς και οι Εκθέσεις Αυτοκινήτου. Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε συλλογές προϊόντων καινοτόμου σχεδιασμού τους επόμενους μήνες, με νέους συνεργάτες», εξήγησε ο Wayne Griffiths, Διευθύνων Σύμβουλος της CUPRA και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της SEAT για τις Πωλήσεις και το Marketing, μετά από συνάντηση με τους ιδρυτές της Marset στο CASA SEAT.

Επιπρόσθετα, ο Javier Marset, Διευθύνων Σύμβουλος της Marset, τόνισε ότι «η Marset και η CUPRA είναι καλοί σύμμαχοι. Ως εταιρείες μοιραζόμαστε βασικές αξίες: είμαστε τολμηροί, μας αρέσει να ταράζουμε τα νερά και η καταγωγή μας από τη Βαρκελώνη είναι μέρος του DNA μας. Μέσα από τον κόσμο του σχεδιασμού, συνδυάζουμε την ομορφιά και την ποιότητα. Για τη Marset, αυτή η συνεργασία ενώνει τις προσπάθειές μας και θα είναι γόνιμη, καθώς ανοίγει νέους δρόμους για τη εταιρεία. Ως αντικείμενο, ο φανός Chispa εκπλήσσει όταν βρίσκει τη θέση του στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας».

Μπορείτε να βρείτε το φανό Chispa σε όλο το δίκτυο διανομής των αυτοκινήτων CUPRA σε όλο τον κόσμο.

Ανακαλύψτε το Chispa.

Το φωτιστικό Chispa είναι μία υψηλής ποιότητας, φορητή λύση φωτισμού με τρεις ρυθμίσεις έντασης. Συνδέει συμβολικά τον κόσμο των αυτοκινήτων με τον κόσμο του σχεδιασμού. Η Joan Gaspar, μαζί με την ομάδα σχεδιασμού της CUPRA με επικεφαλής τη Francesca Sangalli, έδωσαν στο φωτιστικό τη μορφή φανού και την ονομασία Chispa (σπινθήρας, στα ισπανικά) καθώς εμπνέει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, παραπέμποντας στην ιδέα του φωτός και της ανάφλεξης.

Ακτινοβολεί εφευρετικότητα, χάρη στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του. Και όταν ανάβει, το φως πλημμυρίζει το Chispa - δίνοντας στο πλαίσιό του μια φωτεινή και κλασική CUPRA απόχρωση χαλκού.


Το Chispa προστατεύεται από ένα στιβαρό πλαίσιο που περικλείει την πηγή φωτός,  προσθέτοντας περαιτέρω πρωτοτυπία. Ο φανός διαθέτει επίσης ένα αξεσουάρ που του επιτρέπει να κρέμεται άνετα, ώστε να μπορείτε να φωτίζετε κομψά το περιβάλλον σας όπου κι αν βρίσκεστε. Και για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, έχει βαθμολογία προστασίας IP44, που εγγυάται την ανθεκτική και αδιάβροχη ποιότητά του.