Collaborations:Quality Leather Bag GR/EL

TRAKATAN και CUPRA

Ο σχεδιασμός κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

Ποια είναι η ιδέα πίσω από τις ποιοτικές σας δερμάτινες τσάντες; Ποια είναι η φιλοσοφία της εταιρείας σας;

Προτιμούμε μια μεταχειρισμένη τσάντα από μια καινούρια. Δεν μας αρέσουν τα εφέ εντυπωσιασμού, θέλουμε κάτι γνήσιο. Όταν φοράς κάτι, αυτό αφηγείται που έχεις πάει και τι έχεις ζήσει. Μόνο ο χρόνος μπορεί να προσθέσει την τελική πινελιά του στιλ στα δερμάτινα είδη. Και πιστεύουμε ότι η οικολογία έχει να κάνει με την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που διαρκούν στο χρόνο.

Στην CUPRA, πιστεύουμε ότι η λεπτότητα της κατασκευής σημαίνει υψηλή ποιότητα. Συμφωνείτε;

Πολυτέλεια σημαίνει υψηλή ποιότητα. Υψηλή ποιότητα σημαίνει χρόνος. Χρόνος για να κάνεις έρευνα, να βρεις τα καλύτερα υλικά, να σχεδιάσεις, να δημιουργήσεις, να δοκιμάσεις και να κατασκευάσεις λεπτομέρειες που θα φέρουν το προϊόν σε διαφορετικό επίπεδο. Όταν σέβεσαι το χρόνο, το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα υψηλής ποιότητας και εκλεπτυσμένο προϊόν. Θα δοκιμάζατε μία πίτα που είχε ψηθεί για μόλις 10 λεπτά όταν γνωρίζετε ότι ο σωστός χρόνος ψησίματος είναι 20; Ο χρόνος είναι η βασική αξία για κάτι περίτεχνα κατασκευασμένο.

Στην CUPRA, πιστεύουμε ότι το εξεζητημένο και το παραδοσιακό συμβαδίζουν. Πώς λειτουργεί αυτός ο συνδυασμός για εσάς;

Τα προϊόντα μας είναι εκλεπτυσμένα διότι κάνουμε όλη μας την παραγωγή στην Ιταλία, στο μικρό εργαστήριο της TRAKATAN στο Τορίνο. Επιλέγουμε τα καλύτερα επεξεργασμένα δέρματα και δίνουμε τη μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας. Όλα αυτά είναι ουσιαστικά για ένα εκλεπτυσμένο, υψηλής ποιότητας προϊόν. Έχετε δίκιο, το εξεζητημένο με το παραδοσιακό πρέπει πάντα να περπατούν δίπλα-δίπλα.

«Αφήστε τον χρόνο να σχεδιάσει την τσάντα σας, είναι το σύνθημά μας»

Ποια υλικά χρησιμοποιείτε για τις δερμάτινες τσάντες σας; Και ποιά χρησιμοποιήθηκαν συγκεκριμένα στη συλλογή Capsule της CUPRA;

Κατασκευάζουμε δερμάτινα είδη, οπότε ειδικευόμαστε στην επεξεργασία του δέρματος. Για την CUPRA, δημιουργήσαμε το δέρμα στο χρώμα του χαλκού, ένα από τα καθοριστικά υλικά της εταιρείας. Επίσης, εφαρμόσαμε και μια τεχνική η οποία μειώνει το βάρος της μεγαλύτερης τσάντας της συλλογής Capsule.

Ποιες λεπτομέρειες θα επισημαίνατε από τις δερμάτινες τσάντες της συλλογής Capsule της CUPRA;

Πάρτε ως παράδειγμα το δέρμα. Στο εργαστήριο της TRAKATAN επεξεργαζόμαστε το δέρμα με πρωτοποριακές τεχνικές. Δεν θέλουμε ένα συνηθισμένο και μονότονο αποτέλεσμα, γι’ αυτό επεξεργαζόμαστε τα υλικά μέχρι να έχουμε στα χέρια μας κάτι ξεχωριστό και μοναδικό. Αποκλειστικά για την CUPRA, χαράσσουμε με το χέρι στο δέρμα τις γραμμές που συνθέτουν το μοναδικό της λογότυπο.

«Όταν φοράς κάτι, αυτό αφηγείται που έχεις πάει και τι έχεις ζήσει»

Αν έπρεπε να μαντέψετε, ποια τρία πράγματα θα λέγατε ότι έχει μέσα στις τσάντες αυτές ένας άνθρωπος με φιλοσοφία CUPRA;

Τα προϊόντα TRAKATAN γίνονται φίλοι σας για μια ζωή· οι πελάτες μας βάζουν τη ζωή τους στις τσάντες μας. Κάθε ζωή είναι διαφορετική, όπως κάθε άτομο είναι διαφορετικό, έτσι οι τσάντες μας προσαρμόζονται στους ιδιοκτήτες τους. Όλα έχουν να κάνουν με τη μοναδικότητα. Οι πελάτες μας είναι ανεξάρτητοι στις επιλογές τους, οπότε είναι δύσκολο να βρούμε τρία πράγματα που ένα άτομο με χαρακτήρα CUPRA θα κουβαλούσε μέσα σε αυτές τις τσάντες.

Τι είδους μήνυμα πιστεύετε ότι στέλνουν τα προϊόντα σας όταν τα κρατούν οι άνθρωποι;

Μοναδικότητα, κομψότητα και ποιότητα. Τα σχέδια των ποιοτικών μας δερμάτινων τσαντών είναι μοναδικά, δεν ακολουθούν τις τάσεις, αλλά έχουν το δικό τους στυλ. Η εξειδίκευση βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Με την πάροδο του χρόνου, καθώς η τσάντα χρησιμοποιείται, οι πελάτες μας αντιλαμβάνονται την πραγματική της ποιότητα. Φτιάχνουμε τσάντες που έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν μια ζωή, να βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου και να γίνονται ένας αιώνιος «φίλος».

Πώς πιστεύετε ότι η εταιρεία σας και τα προϊόντα σας αντικατοπτρίζουν το πνεύμα CUPRA;

Η TRAKATAN είναι στον κόσμο της μόδας ό,τι είναι η CUPRA στον κόσμο των αυτοκινήτων. Δύο αναπτυσσόμενες, σύγχρονες εταιρείες με μεγάλες δυνατότητες να προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά απαιτητικούς πελάτες που εκτιμούν την πολυτέλεια και θέλουν μοναδικά αντικείμενα, ανεξάρτητα από τη μάρκα. Άτομα με προσωπικότητα, που κάνουν δικές τους επιλογές και δεν ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν τις διάφορες τάσεις. Η TRAKATAN και η CUPRA μοιράζονται τις ίδιες αξίες: μοναδικότητα, κομψότητα και ποιότητα.