Collaborations:CUPRA teams up with MIKAKUS GR/EL

CUPRA x MIKAKUS.

Μια συνέργεια δημιουργίας υποδημάτων βασισμένη στη Βαρκελώνη.

Ποια είναι η MIKAKUS;

Η MIKAKUS γεννήθηκε από μια κολεκτίβα ανθρώπων με κοινές αντιλήψεις, που πιστεύουν στις ίδιες αξίες και μοιράζονται το ίδιο πάθος. Η MIKAKUS, που ιδρύθηκε στη Βαρκελώνη, αποδίδει τη μέγιστη προσοχή στην τέχνη της και πιστεύει απόλυτα στη δύναμη των βασικών υλικών και στον τρόπο αξιοποίησής τους. Επίσης, παρακολουθεί τους δημιουργούς που μοιράζονται τις ίδιες αξίες -εταιρείες με τις οποίες μπορεί να συγχωνεύσει το πάθος της- διαμορφώνοντας νέα προϊόντα με αρτιότητα ως την τελευταία λεπτομέρεια.

CUPRA x MIKAKUS

Η CUPRA εισάγει ένα σύγχρονο σπορ όραμα στον αυτοκινητικό σχεδιασμό. Αποτελείται από ανθρώπους που προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν κόσμο βασισμένο στις εμπειρίες και στις επιδόσεις, και ενώνει τις δυνάμεις της με όσους μοιράζονται την ίδια νοοτροπία.

Τώρα, οι δύο εταιρείες ενώνονται για να σχεδιάσουν μια συλλογή υποδημάτων. Μοιράζονται ένα εγγενές πάθος για τη χειροποίητη δημιουργία -ζώντας θαρραλέα και έντονα για να απολαύσουν κάθε στιγμή που έχει να προσφέρει η ζωή- και σκοπεύουν να το αξιοποιήσουν για να αναπτύξουν χρηστικά και προηγμένα προϊόντα.

Εστιάζοντας στη συλλογή.


Η βασική έμπνευση πίσω από αυτή τη συνεργασία είναι το CUPRA Formentor – το πρώτο μοντέλο της εταιρείας, δημιουργημένο 100% από το DNA της CUPRA.

Η CUPRA και η MIKAKUS ξεκίνησαν να δημιουργούν υποδήματα που τραβούν τα βλέμματα, όπως κάνει και το αεροδυναμικό CUPRA Formentor. Οι δύο μοναδικές εταιρείες ήταν πρόθυμες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνδυάσουν το όραμά τους για εκπληκτικά προϊόντα.

Έτσι, γεννήθηκε η σειρά υποδημάτων MIKAKUS x CUPRA, που αποτελείται από δύο sneakers που είναι κατασκευασμένα για μέγιστη άνεση, με λεπτή σιλουέτα και σύγχρονο σχεδιασμό. Τα δύο μοναδικά μοντέλα sneakers θα κυκλοφορήσουν με τα ονόματα Paddock και Garage. Καθένα έχει σχεδιαστεί με τη μέγιστη λεπτομέρεια, αντηχώντας ταυτόχρονα την ουσία των CUPRA και MIKAKUS.

Τα παπούτσια σχεδιάστηκαν στη Βαρκελώνη από τον Edwin Battistini και φτιάχνονται χειροποίητα στην Ευρώπη.


Στα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για αυτήν τη συλλογή περιλαμβάνεται ποιοτικό δέρμα, νεοπρένιο και ύφασμα. Τα πέλματα θα κατασκευαστούν από τελευταίας γενιάς EVA (οξικός αιθυλενικός-βινυλεστέρας) και στρώσεις πολυουρεθάνης υψηλής συχνότητας, για ένα ιδιαίτερα ελαφρύ παπούτσι. Τα υφασμάτινα παπούτσια θα διαθέτουν τεχνολογία αιχμής για μέγιστη άνεση.

Η παλέτα χρωμάτων είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα του CUPRA Formentor καθώς και από την παλέτα παπουτσιών της MIKAKUS. Το Petrol Blue αντανακλά το εξωτερικό χρώμα του Formentor. Επιπλέον, τα πάνινα παπούτσια ενσωματώνουν Dark Aluminium στοιχεία, το ίδιο υλικό που κοσμεί και τις εξωτερικές λεπτομέρειες του Formentor. Αλλά και λεπτομέρειες χαλκού (Copper) παραπέμποντας στο logo της CUPRA.

Paddock

Τα MIKAKUS x CUPRA Paddock θέτουν νέα δεδομένα στο σχεδιασμό. Με το μοντέρνο, πλεκτό άνω μέρος τους, αυτά τα αντιολισθητικά sneakers έχουν παχιά αλλά ελαφριά σόλα EVA με απορροφητικότητά που εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση. Η πρόσδεσή τους γίνεται με κορδόνια, η σόλα και η πίσω άκρη τους έχουν το logo της εταιρείας, και διαθέτουν φινιρίσματα κορυφαίας ποιότητας, όπως μεταλλικές οπές και δερμάτινες λεπτομέρειες.

Garage

Το MIKAKUS x CUPRA Garage είναι κατασκευασμένο από πολυτελές δέρμα, επεξεργασμένο όπως οι επενδύσεις δέρματος του εσωτερικού του CUPRA Formentor. Αυτό το μοντέλο διαθέτει ημικυκλικό εμπρός μέρος και η πρόσδεσή του γίνεται με κορδόνια από πολυεστέρα, περασμένα από μεταλλικές οπές. Η σόλα είναι EVA τύπου cupsole, παρέχοντας την αίσθηση ότι έχει επιπλέον επένδυση, για απόλυτη άνεση. Το μοντέλο Garage διατίθεται σε δύο χρώματα: Petrol Blue και Λευκό.

Η MIKAKUS σας παρακινεί να ανέβετε σε ένα ανώτερο επίπεδο, σπάζοντας τα προκαθορισμένα όρια