Our DNA:Events:New CUPRA Born | CUPRA GR/EL

Η CUPRA με το λανσάρισμα του CUPRA Born «προκαλεί» την αγορά, συνδυάζοντας τις επιδόσεις με την ηλεκτροκίνηση στο ταξίδι της προς μία νέα εποχή.

Το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα από την αντισυμβατική μάρκα, προσφέρει ξεχωριστή σχεδίαση και κορυφαία ηλεκτρική απόδοση, οδηγώντας την επέκταση της μάρκας σε νέες αγορές και ξεκινώντας ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο.

Το CUPRA Born δίνει ώθηση προς τον ηλεκτρικό μετασχηματισμό της εταιρείας. Συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες σχεδίαση που κάνουν την CUPRA να ξεχωρίζει.

Η Παγκόσμια Διαδικτυακή Πρεμιέρα του CUPRA Born θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη, 25 Μαΐου στις 13:00 μ.μ., μέσω του παρακάτω YouTube Live link (https://youtu.be/xt4EeqKYgrQ) καθώς και των κοινωνικών δικτύων της μάρκας: Twitter (@CUPRA) και LinkedIn (CUPRA).

Το CUPRA Born θα παρουσιαστεί με έναν αντισυμβατικό τρόπο, συνδυάζοντας την αποκάλυψη του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας με την ανακοίνωση του Primavera Sound Line-up. CUPRA και Primavera Sound εγκαινιάζουν μαζί μια νέα εποχή για να εμπνεύσουν τον κόσμο από τη Βαρκελώνη. Η μάρκα αυτοκινήτων και το μουσικό φεστιβάλ θα συνεργαστούν στενά τα επόμενα τρία χρόνια για να εξερευνήσουν νέους τρόπους μουσικής εμπειρίας.