Έως:
Έως (170 kW):
0-100KPH σε:

Highlights

Ζάντες αλουμινίου 18’’ Aero

Θερμαινόμενο CUPRA τιμόνι

Σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 12 ιντσών

Bucket καθίσματα

Climatronic 2-ζώνες

Εσωτερικός περιβάλλοντας φωτισμός

CUPRA CONNECT (Gen4)

Πεντάλ αλουμινίου

CUPRA Welcome Light


Μπαταρία 58kWh

Επιτάχυνση

Επιτάχυνση (0-50 km/h)
2.9
δευτ.
Επιτάχυνση (0-100 km/h)
7.3
δευτ.
Επιτάχυνση (80-120 km/h)
5.1
δευτ.

Ισχύς

Μέγιστη ισχύς
Μέγιστη ταχύτητα
Ηλεκτρική αυτονομία max-min:
426-376
χλμ

Μπαταρία

Τύπος μπαταρίας:
Χωρητικότητα μπαταρίας:

Σύστημα Μετάδοσης

Κίνηση
Πίσω
Μέγιστη ροπή

Διαστάσεις

Μήκος
Πλάτος
Ύψος
Χώρος αποσκευών 385 λίτρα
Βάρος
Καθίσματα

*Η μέγιστη ισχύς προσδιορίζεται σύμφωνα με το UN GTR.21, διαθέσιμη για 30 δευτερόλεπτα το μέγιστο. Η διαθέσιμη ισχύς σε μεμονωμένες συνθήκες οδήγησης εξαρτάται από μεταβλητούς παράγοντες όπως η θερμοκρασία περιβάλλοντος, η θερμοκρασία / η κατάσταση φόρτισης / κλιματισμού ή η φυσική γήρανση της μπαταρίας υψηλής τάσης. Η διαθεσιμότητα μέγιστης ισχύος απαιτεί συγκεκριμένη θερμοκρασία μπαταρίας υψηλής τάσης μεταξύ 23-50ºC και επίπεδο φόρτισης μπαταρίας μεγαλύτερο από 55% για απόδοση περίπου 170 kW για μπαταρία 58 kWh (62 kWh Μικτό) και θερμοκρασία μεταξύ 23-50ºC και επίπεδο φόρτισης μπαταρίας μεγαλύτερο από το 85% για απόδοση περίπου 170 kW για μπαταρία 77 kWh (82 kWh μικτό). Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από τις προαναφερθείσες παραμέτρους μπορεί να οδηγήσουν σε μειωμένη ισχύ και ακόμη και στο να μην είναι καθόλου διαθέσιμο το overboost.

 

**Η γκάμα αυτοκινήτων και οι προδιαγραφές προϊόντων μας διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Επισκεφτείτε τον τοπικό ιστότοπο CUPRA για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα διαθέσιμα προϊόντα.

 

Οι προδιαγραφές κινητήρα διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Συμβουλευτείτε την ετικέτα απόδοσης για κάθε κινητήρα/μπαταρία σύμφωνα με τις τοπικές απαιτήσεις.

 

Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα της έγκρισης τύπου του επιλεγμένου μοντέλου, σύμφωνα με τον Κανονισμό CE 2018/858. Η διαθέσιμη ισχύς (kW) και η επιτάχυνση του μοντέλου εξαρτάται από την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και τη θερμοκρασία της.

 

Η ακριβής αυτονομία για το όχημά σας θα ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες που περιλαμβάνουν τη διαδρομή, τις καιρικές συνθήκες, το φορτίο του οχήματος (επιβάτες + αποσκευές), την ηλικία και την κατάσταση της μπαταρίας, τον προαιρετικό εξοπλισμό (ζάντες, ελαστικά κ.λπ.), τη χρήση συστημάτων περιφερειακής κατανάλωσης ενέργειας όπως θέρμανση, κλιματισμός και θερμαινόμενα καθίσματα, καθώς και το στυλ οδήγησης. Το υποδεικνυόμενο εύρος είναι μια προσωρινή τιμή και έχει υπολογιστεί σύμφωνα με τον κανονισμό WLTP που καθορίζει τις τυπικές συνθήκες δοκιμής που ισχύουν για όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Αυτό διασφαλίζει ότι οι τιμές που υπολογίζονται σύμφωνα με τον παρόντα κανονισμό είναι συγκρίσιμες για όλα τα οχήματα.