ΧΑΡΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ CUPRA

Οδηγήστε με τη νέα εφαρμογή infotainment που ενσωματώνει την υπηρεσία CUPRA Charging στο οικοσύστημα του αυτοκινήτου. Κατεβάστε την εφαρμογή MyCUPRA* για να αποκτήσετε τον χάρτη φόρτισης CUPRA.

ΧΑΡΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ CUPRA

Σαρώστε τον κωδικό QR από το κινητό σας για να κατεβάσετε την εφαρμογή MyCUPRA.

Ο χάρτης φόρτισης CUPRA είναι μια εφαρμογή infotainment που περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες CUPRA CONNECT. Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να βρίσκετε εύκολα δημόσιους σταθμούς φόρτισης από την οθόνη του αυτοκινήτου σας, να λαμβάνετε ενημερωμένες πληροφορίες και να βλέπετε σχόλια και βαθμολογίες πελατών.

Ποια είναι τα οφέλη;

Αναζήτηση και φιλτράρισμα σταθμών φόρτισης

Βρείτε τους σταθμούς φόρτισης που είναι πιο κοντά στο αυτοκίνητό σας ή εκεί που θέλετε να το φορτίσετε, με μια απλή αναζήτηση στον χάρτη.

Λεπτομέρειες σταθμού φόρτισης online

Αποφύγετε την αναμονή όταν όλοι οι φορτιστές είναι δεσμευμένοι. Με τον χάρτη φόρτισης CUPRA, μπορείτε να ελέγχετε εκ των προτέρων τη διαθεσιμότητα των σημείων φόρτισης.

Πλοήγηση στον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης

Εμφανίστε τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης ή αυτόν με την καλύτερη βαθμολογία και αφήστε το σύστημα πλοήγησης να σας καθοδηγήσει άμεσα.

Σχόλια πελατών

Στον χάρτη φόρτισης CUPRA μπορείτε να βλέπετε ή να παρέχετε βαθμολογίες και σχόλια σχετικά με τους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρονικά.

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή

Υπάρχουν δύο τρόποι για να κατεβάσετε τον χάρτη φόρτισης CUPRA:

 

1. Μέσω της εφαρμογής My CUPRA*.

2. Μέσω συστήματος infotainment του αυτοκινήτου σας.

 

Πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, να αποδεχτείτε τα νομικά κείμενα και να αγοράσετε την εφαρμογή με κόστος 0 €.

 

Στη συνέχεια, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή χάρτη φόρτισης CUPRA μέσα από το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου σας.