Our DNA:Events:Primavera Sound GR/EL

CUPRA και Primavera Sound ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εμπνεύσουν τον κόσμο από τη Βαρκελώνη.

CUPRA και Primavera Sound εγκαινιάζουν μαζί μια νέα εποχή για να εμπνεύσουν τον κόσμο από τη Βαρκελώνη. Η μάρκα αυτοκινήτων και το μουσικό φεστιβάλ θα συνεργαστούν στενά τα επόμενα τρία χρόνια για να εξερευνήσουν νέους τρόπους μουσικής εμπειρίας. Πριν από το επόμενο φεστιβάλ Primavera Sound το 2022, οι δύο μάρκες αποκάλυψαν teaser με line-up των καλλιτεχνών powered by CUPRA Born, του πρώτου 100% ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας, το οποίο θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του αυτόν τον μήνα.

Maria jose llergo primavera line up

CUPRA και Primavera Sound ξεκινούν τη συνεργασία τους σε μια σημαντική στιγμή και για τους δύο. Η αυτοκινητοβιομηχανία πρόκειται να παρουσιάσει το CUPRA Born, το νέο μοντέλο που θα δώσει ώθηση για μια νέα εποχή στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων χάρη στην ξεχωριστή σχεδίαση του, εμπνευσμένο από την πόλη της Βαρκελώνης και τις σύγχρονες επιδόσεις του. Ταυτόχρονα, το Primavera Sound θα επιστρέψει το 2022 και θα είναι το πιο φιλόδοξο μουσικό γεγονός που έγινε ποτέ.

Ο Πρόεδρος της CUPRA Wayne Griffiths δήλωσε: «Η CUPRA είναι μια αντισυμβατική μάρκα που εμπνέει τον κόσμο από τη Βαρκελώνη με προοδευτικά οχήματα και εμπειρίες. Το Primavera Sound έχει γίνει το πιο εμβληματικό φεστιβάλ της πόλης με παγκόσμια εμβέλεια. Αυτή η συνεργασία είναι μια μοναδική ευκαιρία για να εμπνεύσουμε τον κόσμο μαζί και να εξερευνήσουμε νέους τρόπους μουσικής εμπειρίας, ενισχύοντας παράλληλα την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και για τις δύο μάρκες. Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα για την CUPRA στον κόσμο της μουσικής και την έναρξη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας με την Primavera Sound».

"Αυτή η συνεργασία είναι μια μοναδική ευκαιρία για να εμπνεύσουμε τον κόσμο μαζί και να εξερευνήσουμε νέους τρόπους μουσικής εμπειρίας"

Δύο μάρκες, μια νέα εποχή

CUPRA και Primavera Sound ξεκινούν τη συνεργασία τους ενόψει του επόμενου φεστιβάλ το 2022. Η πολυαναμενόμενη 20ή επέτειος του μουσικού φεστιβάλ πρόκειται να γίνει αστικό φεστιβάλ αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο και η μεγαλύτερη υπαίθρια πολιτιστική εκδήλωση στη νότια Ευρώπη. Η συνεργασία μεταξύ CUPRA και φεστιβάλ, η οποία θα διαρκέσει για τα επόμενα τρία χρόνια, δείχνει την υποστήριξη της αυτοκινητοβιομηχανίας σε ένα από τα κορυφαία ετήσια highlights της μουσικής βιομηχανίας.

Ο Alfonzo Lanza, co-Director της Primavera Sound, εξήγησε: «Είναι προνόμιο για την Primavera Sound η συνεργασία με την CUPRA, ενός συμμάχου που κατανοεί τέλεια τόσο την ταυτότητα όσο και τις φιλοδοξίες του φεστιβάλ. Μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το νέο και φιλόδοξο στάδιο ανάπτυξης και να κάνουμε το φεστιβάλ σημείο αναφοράς για ολόκληρο τον πλανήτη από την πόλη μας, τη Βαρκελώνη».

CUPRA και Primavera Sound στοχεύουν στη δημιουργία νέων μουσικών εμπειριών που θα δημιουργήσουν συναισθήματα στους θαυμαστές. Πέρα από την παρουσία που θα έχει η CUPRA στο φεστιβάλ, οι δύο μάρκες εργάζονται πάνω σε νέα projects για να προωθήσουν τη μουσική εμπειρία, επιτρέποντας στους λάτρεις της μουσικής από όλο τον κόσμο να την βιώσουν με διαφορετικό τρόπο.

Το line-up των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στο Primavera Sound 2022 θα ανακοινωθεί την Τρίτη 25 Μαΐου, powered by CUPRA Born, την ίδια ημέρα δηλαδή που το νέο μοντέλο της CUPRA θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του.